TEMA TEDNA: burger

 Dragi čukci in sovice

Poletje je že skoraj pred vrati, zato se ob  toplejših temperaturah v restavraciji Dobri Čuk obeta osvežilni val sprememb.

Dnevi se daljšajo, zato vas s ponedeljkom vabimo, da uživate v naši družbi na sončnem vrtu od ponedeljka naprej po spremenjenem urniku in sicer od 10:00 do 15:30.

Glede na turbulentne čase na tržišču, ki na žalost vpliva tudi na naše področje, smo se odločili za nekaj sprememb v jedilniku, Želimo zagotoviti najvišjo kakovost z neustavljivo svežino in dostopnostjo surovin (katere včasih niso na voljo pri dobaviteljih zaradi razmer na trgu ali pa cene letijo v nebo). 

Zato bomo prilagodili naš jedilnik na DNEVNI IZBOR, TEMA TEDNA (ki se bo spreminjal vsako sredo za cel teden) in SEZONSKE JEDI. Vsak teden bo imel svojo temo (npr: italijanski, mehiški, azijski, fit....). Začeli bomo STRONG (samo jako ;)) z vašim najljubšim BURGER TEDNOM. Pohiti z naročilom svojega, da ne ostaneš brez!

S tem bomo še naprej zagotavljali kvaliteto, pestrost in svežino na vašem krožniku z minimalnim prilagajanjem cen.

Bonus kartica BošBom restavracije Dobri Čuk prinaša novo svežino in veliko popustov ter akcij... Poleg dobroimetja, ki si ga lahko naložite, si lahko s kartico BošBom z ali brez dobroimetja pridobite različne popuste.

Hkrati za vse lastnike BošBom velja zaklenjena cena za izbrane artikle, ki so veljale na 24.3.2022.

Postani ponosni lastnik bonus kartice BošBom restavracije Dobri Čuk!

Dobri Čuk skrbi za zadovoljitev vaših kulinaričnih potreb vsak dan od ponedeljka do petka med 10:00 in 15:30, kjer si lahko privoščite okusen obrok v naši restavraciji s sončnim vrtom, v poslovni coni Stegne 23a ali naročilom TO GO preko telefonske številke 030 710 009 ali dostave na @wolt in @glovo.

Kateri tejst bo danes tvoj? 

Ni komentarjev

Zagotavlja Blogger.