Dvojki sledi trojka!

 KLJUB TURBOLENTNEMU OBDOBJU BOMO UPIHNILI DVE SVEČKE!


Izbrani sezonski okusi, tedenska svežina, vztrajnost in pozitivna energija kolektiva restavracije Dobri Čuk bo nas vse skupaj, z vami dragi čukci in sovice pripeljalja do 1.7.2021. Upihnili bomo dve svečke na torti. A drži tudi DEJSTVO, da brez vas drage in spoštovane stranke omenjenega dogodka nebi bilo.

Kombinacija številke 2 in 3 nakazuje, da že zremo v prihodnost in pripravljamo ... Tik pred ciljno črto je vrt na katerem boste po novem lahko razvajali vaše brbončice.

Hkrati se že veselimo ponedeljka (10.5.2021) saj se ponovno počasi vračamo v novo še boljšo realnost. Za začetek so v notranjost restavracije (avla, restavracijski del) vabljeni gostje, ki imajo dokazilo o negativnem HAG ali PCR testu oz. potrdilo o cepljenju ali prebolelem covidu ter poslovni partnerji (B2B). Ti pogoji ne veljajo za osebe, ki še niso dopolnile 15 let in so skupaj z ožjimi družinskimi člani oziroma skrbniki v notranjosti gostinskega obrata.

Za vse dodatne informacije smo vsekakor na voljo preko ustaljenih kanalov.

SREČNA 23-ka!

Priigraj si popust na naročene jedi. 

OB PREJETJU RAČUNA BODI POZOREN NA ZADNJI DVE ŠTEVILKI LE TEGA. Račun z zadnjima dvema številkama v zaporedju 23 (DOBRICUK-1-**23) vam ponuja možnost, da si ob naslednjem naročilu priigrate popust v višini od 10 do 30% popusta.

Ps: igrica “SREČNA 23-ka” poteka od 10.5.2021 do 18.6.2021 (igrica ne velje za račune, ki so izdani z izbranim plačilom s kodo plačila e-hrana oz. wolt), a nato sledi...

Ni komentarjev

Zagotavlja Blogger.