Dobrodošla pomlad!

 Še slab mesec dni nas loči...

... do pomladi in mi se že s polno paro pripravljamo na prihod!

Kljub situaciji v svetu in pri nas, ki traja že leto dni se vse skozi trudimo ostati pozitivni in se vam čim bolj približati. Res je tudi, da smo ljudje v tem obdobju nekoliko spremenili svoje navade. Če opravim oceno zadnjega leta bodo nekatere "zadevice" vsekakor pustile posledice in bodo postale v prihodnosti naš vsak dan. Gostinstvo je živa stvar in tudi le ta se bo moral oz. se že prilagaja novemu obdobju.

Tudi Čuk se v tem obdobju prilagajal in preživel. Bili vzponi in padci, porabljeno veliko energije... uspelo in mi ni žal niti za marsikatero neprespano noč. Rezultat dal svežo energijo, nov zagon... In rezultat? V prihodnjih tednih lahko pričakujete kar nekaj novosti s katerimi se vam bomo še bolj približali.

V prihajajočem tednu ostaja v ponudbi klasik beef burger iz sklopa ⇛ "KEDEN CAJT", ki bil v iztekajočem tednu med najbolje prodajanimi jedmi. V osveženi tedenski ponudbi se bo med drugim znašla tudi klasična italijanska jed - LAZANJA. Izostali ne bodo niti domači puhasti njoki s tremi omakami...Ni komentarjev

Zagotavlja Blogger.